Kære kommende støttemedlem, - din støtte gør en forskel!

Bliv medlem og deltag i fællesskabet af Støtteforeningen til Sydkystens Privatskole. Som medlem af støtteforeningen får du mulighed for;

• At bidrage til, at eleverne på skolen får et endnu mere positivt og udbytterigt skoleforløb.
  • At vi i fællesskab kan yde støtte til faciliteter, undervisningsmiljøet og aktiviteter til fremme af trivsel og læring hos børnene på skolen.
  • At tilbyde ressourcer, herunder frivillig arbejdskraft og tid hvis du vil hjælpe til.

Til dette har vi brug for DIN support og støtte, som vil bidrage til at gøre en positiv forskel for alle skolens elever.

Se link til velkomstbrev og tilmeldingsformular nedenfor. Et medlemskab beløber sig til KUN Kr.250,- pr. år. Indbetalingsmuligheder kan findes i velkomst brevet.

Du vil modtage bekræftelse fra bestyrelsen efter vi har registreret dig som støttemedlem. Oplys Navn, Adresse og e-mail. Vi respekterer og overholder forpligtigelserne jf. persondataforordningen i forbindelse med indsamling og behandling af personoplysninger.

Vi gælder os til at byde dig velkommen

Med venlig hilsen, Bestyrelsen