Støtteforeningen til Sydkystens Privatskole

Kære alle,                                                                                                                                                                23/3-2018

Fodbolde, basketball bolde og hulahopringe til børnene - Støtteforeningen har haft fornøjelsen, at kunne overraske børnene ved fællessamlingen før påskeferien hvor bestyrelsen mødte op med favnen fuld af fodbolde, basketball bolde og hulahopringe. Vi i bestyrelsen ønsker alle børn en rigtig god fornøjelse!

Bolde og Hulahopringe

Med venlig hilsen, Bestyrelsen

Kære alle,                                                                                                                                                                25/2-2018

Maleprojekt i SFO - Støtteforeningen har haft fornøjelsen, at kunne arrangere et maleprojekt i SFO’en til glæde for de kreative børn med lyst til at skabe lidt kunst. Et sponsorat fra firmaet Atkins har gjort det muligt at indkøbe billedrammer, farver og materialer mm. til projektet. Det takker vi for og ønsker børnene en rigtig god fornøjelse!

De flotte billeder vil ved senere lejlighed blive solgt på auktion til højest bydende! Indbringende midler tilfalder støtteforeningen til vores videre arbejde.

maleprojekt  Maleprojekt  Maleprojekt  Maleprojekt

Med venlig hilsen, Bestyrelsen

Kære forældre til børn på Sydkystens Privatskole,                                                                                             14/1-2018

Vi siger tak for et rigtig hyggeligt arrangement "Brunch med Støtteforeningen", som blev afholdt søndag den 14/1-2018 på skolen. Der var et fint fremmøde som viser god støtte til den nystartede støtteforening.

Brunch med Støtteforeningen

Vi fortsætter arbejdet med støtteforeningen og opfordre alle, som skulle have lyst, til at blive støttemedlemmer i foreningen. Tilmelding kan ske her på hjemmesiden

Med venlig hilsen, Bestyrelsen

Kære alle,                                                                                                                                                                     04/1-2018

Støtteforeningen har nu åbnet for tilmelding af medlemmer som ønsker at tegne et medlemskab og få muligheden for;

• At bidrage til, at eleverne på skolen får et endnu mere positivt og udbytterigt skoleforløb.
  • At vi i fællesskab kan yde støtte til faciliteter, undervisningsmiljøet og aktiviteter til fremme af trivsel og læring hos børnene på skolen.
  • At tilbyde ressourcer, herunder frivillig arbejdskraft og tid hvis du vil hjælpe til.

Vi ønsker alle velkommen, se mere under menuen - bliv medlem

Med venlig hilsen, Bestyrelsen

Kære alle,                                                                                                                                                                     14-12-2017

Støtteforeningen har modtaget sit første sponsorat til et kreativt maleprojekt på skolen. Eleverne på skolen vil blive indbudt til at male 6 stk. akryl malerier som senere hen vil blive bortauktioneret til højest bydende. Det bliver børne kunst af bedste stil. Sponsor betaler alle materialerne der er nødvendige for at børnene kan kreere sand kunst ;o)

Når malerierne er færdige vil de blive vist her på hjemmesiden. God fornøjelse børn!

Med venlig hilsen, Bestyrelsen

Kære alle,                                                                                                                                                                     10/10-2017

Den netop valgte bestyrelse i Støtteforeningen til Sydkystens Privatskole vil gerne takke for en succesfuld stiftende generalforsamling den 20/9!
Bestyrelsen glæder sig til at starte foreningen op og vil snarligt tage de første skridt på vejen til, at arrangere grundlaget for foreningens fremadrettet arbejde, ved at invitere alle interesserede med i fællesskabet som støttemedlemmer. Herefter vil bestyrelsen se på initiativer, som vi i fællesskab kan iværksætte til gavn og glæde for skolen og alle vores dejlige børn!

Vi ser frem til det spændende arbejde, samt Jeres opbakning til støtteforeningen!

Med venlig hilsen, Bestyrelsen